Отворен ден на УКИМ

By in ,
Отворен ден на УКИМ

На 19 август, Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје го организира традиционалниот настан „Отворен ден на УКИМ“! Во рамките на овој настан, ИЗИИС ги отвора вратите за сите заинтересирани нови студенти.

Запознајте ги одблиску професорите и студентите, лабораториите и истражувачките капацитети, прашајте сѐ што ве интересира за студиските програми, можностите за стипендирање, слушнете ги искуствата на студентите, нивните активности и вклученост во научноистражувачките проекти, дознајте за можностите за меѓународна размена, за студентскиот живот, за практиканството, за кариерните можности.

Ве очекуваме!

Отворен ден на УКИМ

By in , , ,
Отворен ден на УКИМ

Ги покануваме сите наши заинтересирани идни студенти на 19 Август 2021 (10:00-12:00 h) да се приклучат на следниов линк:

Click here to join the Microsoft Teams event

Ве очекуваме!

Повеќе инфо на: УКИМ – отворен ден