Отворен ден на УКИМ и Ден за кариерен развој
in , , ,

Отворен ден на УКИМ и Ден за кариерен развој

На 12 април (петок), Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје организира два настани „Отворен ден на УКИМ“ и „Ден за кариерен развој“.  И двата настани се организирани од Центарот за…

Одбрана на докторска теза - кандидат Лабеат Мисини
in , ,

Одбрана на докторска теза - кандидат Лабеат Мисини

На ден 07.03.2024 година во 12.00 часот во просториите на УКИМ-ИЗИИС, ќе се одржи јавна и усна одбрана на докторската тема на кандидатот асистент м-р Лабеат Мисини од Приштина со…

Јавна одбрана на докторска дисертација - кандидат М-р Кефајет Едип
in , ,

Јавна одбрана на докторска дисертација - кандидат М-р Кефајет Едип

На ден 14.12.2023 г. (четврток), со почеток во 12:00 часот,  во училницата на ИЗИИС ќе се одржи јавна одбрана на докторска дисертација со наслов „Процена на сеизмички ризик како основа…