Соопштенија

Жална вест - Проф. д-р Мирослав Стојковиќ
in

Жална вест - Проф. д-р Мирослав Стојковиќ

Проф. д-р Мирослав Стојковиќ беше пензиониран редовен професор на Институтот за земјотресно инженерство и инженерска сеизмологија (ИЗИИС) при Универзитетот Св. Кирил и Методиј во Скопје (1966-2002). Дипломирал на конструктивната насока…

Информација за студентите заинтересирани за упис на втор циклус (втор уписен рок)
in , ,

Информација за студентите заинтересирани за упис на втор циклус (втор уписен рок)

Потребните документи по однос на објавениот конкурс може да ги испратите на емаилот student@iziis.ukim.edu.mk. Останува обврската да се пополни пријавата на iKnow системот.