Посета на висока делегација од Министерството за образование и наука на Република Бугарија и Министерството за образование и наука на Република Македонија

By in , ,
Посета на висока делегација од Министерството за образование и наука на Република Бугарија и Министерството за образование и наука на Република Македонија

На 18-09-2018 во посета на ИЗИИС беше висока делегација од Министерството за образование и наука на Република Бугарија и Министерството за образование и наука на Република Македонија. Разговарано е за продлабочување на соработката и отварање на нови можности преку започнување на нови циклуси на билатерални научно – истражувачки проекти.