Посета на висока делегација од Министерството за образование и наука на Република Бугарија и Министерството за образование и наука на Република Македонија
in , ,

Посета на висока делегација од Министерството за образование и наука на Република Бугарија и Министерството за образование и наука на Република Македонија

На 18-09-2018 во посета на ИЗИИС беше висока делегација од Министерството за образование и наука на Република Бугарија и Министерството за образование и наука на Република Македонија. Разговарано е за…

Работна посета од страна на нејзината екселенција Амбасадорката на Јапонија во Македонија Keiko Haneda
in ,

Работна посета од страна на нејзината екселенција Амбасадорката на Јапонија во Македонија Keiko Haneda

На 21-09-2018 г, во посета на ИЗИИС беше нејзината екселенција Амбасадорката на Јапонија во Македонија Keiko HANEDA. Во срдечен разговор беа потенцирани одличните релации кои ИЗИИС ги има со јапонските…