ИЗИИС учестуваше на завршната регионална конференција во рамките на проектот L2BR - “Learn to be resilient”
in , ,

ИЗИИС учестуваше на завршната регионална конференција во рамките на проектот L2BR - “Learn to be resilient”

На 27ми и 28ми октомври во Тирана, Албанија, тим од ИЗИИС учестуваше на завршната регионална конференција во рамките на проектот L2BR – “Learn to be resilient”, финансиран од Европската Унија,…

Проф. Веи Ву од универзитетот BOKU (Виена) во посета на ИЗИИС
in

Проф. Веи Ву од универзитетот BOKU (Виена) во посета на ИЗИИС

Проф. Веи Ву, директор на Институтот за геотехничко инженерство на Универзитетот за природни ресурси и науки (BOKU), Виена, Австрија, вчера во нашиот Институт одржа презентација насловена како „Multiscale modeling of…