ИЗИИС учестуваше на завршната регионална конференција во рамките на проектот L2BR - “Learn to be resilient”
in , ,

ИЗИИС учестуваше на завршната регионална конференција во рамките на проектот L2BR - “Learn to be resilient”

На 27ми и 28ми октомври во Тирана, Албанија, тим од ИЗИИС учестуваше на завршната регионална конференција во рамките на проектот L2BR – “Learn to be resilient”, финансиран од Европската Унија,…