Работен состанок со Министерот за Транспорт и врски, г-дин Благоја Бочварски
in

Работен состанок со Министерот за Транспорт и врски, г-дин Благоја Бочварски

Нa 15 септември 2020 г. се одржа работен состанок помеѓу Министерот за транспорт и врски во Владата на Република С. Македонија, г-дин Благоја Бочварски и директорот на ИЗИИС, проф. Д-р…

E-mail адреси за трет циклус на студии
in , ,

E-mail адреси за трет циклус на студии

Ве информираме дека на веб страната на УКИМ денес, на 11.09.2020 год. се поставени две електронски адреси на кои треба да се доставуваат документите за пријавување од страна на кандидатите…