E-mail адреси за трет циклус на студии
in , ,

E-mail адреси за трет циклус на студии

Ве информираме дека на веб страната на УКИМ денес, на 11.09.2020 год. се поставени две електронски адреси на кои треба да се доставуваат документите за пријавување од страна на кандидатите…