Јавна одбрана на докторска дисертација - кандидат М-р Кефајет Едип

By in , ,
Јавна одбрана на докторска дисертација - кандидат М-р Кефајет Едип

На ден 14.12.2023 г. (четврток), со почеток во 12:00 часот,  во училницата на ИЗИИС ќе се одржи јавна одбрана на докторска дисертација со наслов „Процена на сеизмички ризик како основа за одржлив урбан развој“, од кандидатката М-р Кефајет Едип.