Церемонија за доделување на индекси за студенти на втор и трет циклус на студии

By in , ,
Церемонија за доделување на индекси за студенти на втор и трет циклус на студии

На 9.11.2021 год. во просториите на ИЗИИС свечено беа доделени индексите на студентите кои се запишаа на втор и трет циклус студии во учебната 2021/2022 година. На сите новозапишани студенти им посакуваме добредојде и успешно студирање.