Работна посета од страна на нејзината екселенција Амбасадорката на Јапонија во Македонија Keiko Haneda
in ,

Работна посета од страна на нејзината екселенција Амбасадорката на Јапонија во Македонија Keiko Haneda

На 21-09-2018 г, во посета на ИЗИИС беше нејзината екселенција Амбасадорката на Јапонија во Македонија Keiko HANEDA. Во срдечен разговор беа потенцирани одличните релации кои ИЗИИС ги има со јапонските…