Утрински брифинг - ризик од земјотреси и стандарди за проектирање

By in , ,
Утрински брифинг - ризик од земјотреси и стандарди за проектирање

На тема ризик од земјотреси и стандарди за проектирање, денеска во „Утрински брифинг“, гостуваше директорот на ИЗИИС, проф. д-р Влатко Шешов.