Проект CRISIS - завршна работилница

By in , ,
Проект CRISIS - завршна работилница

Во периодот од 20-ти до 21-ви октомври 2022 година, во Скопје и Битола, ќе се одржи завршна работилница за проектот CRISIS, со цел да се презентираат резултатите и постигнувањата остварени во рамките на проектот.