Erasmus+ конкурс за наставна мобилност

By in ,
Erasmus+ конкурс за наставна мобилност

Во рамки на програмата ЕРАЗМУС+ KА131 на Европската комисија, Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” распишува конкурс за доделување стипендии за наставен кадар за престој на високообразовните институции во ЕУ. Сите потребни документи за аплицирање можете да ги најдете во документот во продолжение и на интернет страната на УКИМ-Erasmus+ (www.ukim.edu.mk).