Науката созрева, стандардите се прекрути - време е да почнеме да ги применуваме Европските прописи за проектирање

By in
Науката созрева, стандардите се прекрути - време е да почнеме да ги применуваме Европските прописи за проектирање

Директорот на ИЗИИС, Проф. Д-р Влатко Шешов, беше гостин на СлободнаТВ. Целото интервју можете да го погледнете на следниот линк:

СлободнаТВ – интервју