Комеморативна седница

By in
Комеморативна седница

Почитувани,

Ве информираме дека, во петок 09.06.2023 година, во 12 часот во салата за предавања во ИЗИИС ќе се одржи Комеморативна седница, на која ќе му оддадеме последна почит на нашиот драг и почитуван колега, проф. д-р Зоран Милутиновиќ.Нека му е вечна слава!