Јавна одбрана на докторска дисертација - кандидат М-р Кефајет Едип
in , ,

Јавна одбрана на докторска дисертација - кандидат М-р Кефајет Едип

На ден 14.12.2023 г. (четврток), со почеток во 12:00 часот,  во училницата на ИЗИИС ќе се одржи јавна одбрана на докторска дисертација со наслов „Процена на сеизмички ризик како основа…

Јавна одбрана на докторска теза - кандидат м-р Горан Чапрагоски
in , ,

Јавна одбрана на докторска теза - кандидат м-р Горан Чапрагоски

На  05.10.2023 год., со почеток од 12:00 часот,  закажана е одбрана на докторски труд со наслов  „Сеизмичка оцена и зајакнување на АБ згради со користење на иновативни градежни материјали“ од…