Во сеќавање на жртвите од земјотресот во 1963-та...

By in
Во сеќавање на жртвите од земјотресот во 1963-та...

Во сеќавање на жртвите од земјотресот во 1963 г., делегација од ИЗИИС (проф. д-р Влатко Шешов, проф. д-р Зоран Ракиќевиќ и вонр. проф. д-р Александра Богдановиќ), денеска положи свежо цвеќе на споменикот во градските гробишта во Бутел. Вечна им слава.