Проф. д-р. Зоран Ракиќевиќ на вестите на телевизија Сител

By in , ,
Проф. д-р. Зоран Ракиќевиќ на вестите на телевизија Сител

Гостување на проф. д-р. Зоран Ракиќевиќ на вестите на телевизија Сител по повод серијата земјотреси кои се случија низ Балканскиот полуостров во периодот од април 2022.