Премиера на документарен филм за природни катастрофи

By in ,
Премиера на документарен филм за природни катастрофи

Проф. д-р Влатко Шешов дел од новиот документарец на Дома кој се занимава со природните катастрофи кои го погодуваат нашето поднебје.