Прашалник - Интегративно зајакнување на јавната свест од земјотреси

By in , ,
Прашалник - Интегративно зајакнување на јавната свест од земјотреси

Во тек е реализацијата на програмата „Интегративно зајакнување на јавната свест од земјотреси“ финансирана од Европската комисија (101101255 — ISRA — UCPM-2022-PP), а се однесува за пограничниот регион на С. Македонија, Албанија и Грција.Со цел што подобро и поконкретно подготвување на обуките за подготвеност од земјотреси, би Ве замолиле да го пополните овој прашалник, кој нема да Ви одземе повеќе од 3 минути.

https://forms.office.com/e/0ADXUVvA7W

Прашалникот е анонимен и е достапен на 3 јазици: македонски, албански и англиски. Изборот на јазик се врши на табот во најгорниот десен агол.Однапред Ви благодариме, Институт за земјотресно инженерсто и инженерска сеимологија (ИЗИИС) & Институт за комуникациски студии (ИКС)