Информација за студентите заинтересирани за упис на втор циклус (втор уписен рок)

By in , ,
Информација за студентите заинтересирани за упис на втор циклус (втор уписен рок)

Потребните документи по однос на објавениот конкурс може да ги испратите на емаилот student@iziis.ukim.edu.mk.

Останува обврската да се пополни пријавата на iKnow системот.