56 години од основањето на ИЗИИС

By in
56 години од основањето на ИЗИИС

На 27 мај 2021г. беше одбележан патрониот ден на ИЗИИС, односно беа одбележани 56 години од неговото основање. На оваа пригодна свеченост беа доделени и благодарници на наши 8 колеги кои во изминатите две години заминаа во заслужена пензија.