Работилница - проект PARforCE (2021-2023)
in , ,

Работилница - проект PARforCE (2021-2023)

На 23 мај 2023г. на кампусот на Меѓународниот Балкански универзитет во Скопје се одржа работилница на која беше претставен проектот Партнерство за виртуелни лаборатории во студиските програми по градежништво –…