Повикано предавање на д-р Лаурентиу Данциу

By in ,
Повикано предавање на д-р Лаурентиу Данциу

Соопштение! 📢

Придружете ни се на повиканото предавање на д-р Лаурентиу Данциу!

📅 Датум: 06 јуни 2023 година

⏰ Време: 10:00 – 13:00 часот (CET)

📍 Локација: ИЗИИС

🔍 Агенда:

10:00-11:00 часот | New Developments and European Harmonization Efforts in Seismic Hazard and Risk Assessment: ESHM & ESRM 2020 Models. Importance and Regional implications.

11:00 – 11:30 часот | Кафе Пауза

11:30 – 12:30 часот | Open Quake. Tool for seismic hazard and holistic risk assessment. General inside.

12:30 – 13:00 часот | Дискусија

🌟 Без разлика дали сте студент, професионалец или едноставно сте заинтересирани за сеизмичка опасност и ризик, ова предавање е одлична можност да ги проширите вашите хоризонти и да се вклучите во значајни дискусии. Не пропуштајте ја шансата да научите од најдобрите!

🎟️ Местата се ограничени, затоа погрижете се да одговорите со посета на: https://forms.office.com/e/JGPUjbgpMn.

Раширете го зборот, означете ги вашите пријатели и ајде да се собереме да го слушнеме повиканото предавање на Лаурентиу Данчиу. Се гледаме наскоро!

📧 За прашања, ве молиме контактирајте со доц. д-р Радмила Шалиќ Макреска: r_salic@iziis.ukim.edu.mk