ИЗИИС со донација за Црвен крст

By in
ИЗИИС со донација за Црвен крст

УКИМ-ИЗИИС се приклучи на донаторските активности за помош во борбата со Covid-19. Заштитна медицинска опрема денеска беше донирана на Црвениот крст на С. Македонија како основна заштита на нивните вработени и волонтери кои се во првите борбени редови во оваа кризна состојба.