Гостување на директорот на ИЗИИС во Сакам да Кажам

By in
Гостување на директорот на ИЗИИС во Сакам да Кажам

Директорот на ИЗИИС, проф. д-р Влатко Шешов, гостуваше во подкастот на онлајн магазинот “Сакам да Кажам“, на тема легализација на дивоградби. Целото интервју можете да го погледнете на следниот линк: