Жална вест
in

Жална вест

Почивај во мир, почитуван професоре. Проф. д-р Владимир Михаилов е роден во 1939 година година во Белград. Дипломирал на Градежниот факултет во Скопје во 1963 година. Магистрирал во Институтот за…