Работен состанок на ИЗИИС и ЦУК
in

Работен состанок на ИЗИИС и ЦУК

Работен состанок во Институтот за земјотресно инженерство и инженерска сеизмологија (ИЗИИС) при УКИМ.Директорот на Центарот за управување со кризи Стојанче Ангелов со свои соработници денес имаше работен состанок со директорот…