Земјотрес со магнитуда од 6.4 во Хрватска
in

Земјотрес со магнитуда од 6.4 во Хрватска

Повторно во исклучително тешки услови на светска пандемија, регионот беше погоден од силен земјотрес со момент магнитуда од 6.4, кој се случи во Хрватска во близина на Петриње. Првичните податоци…