Отворен ден на УКИМ и Ден за кариерен развој
in , , ,

Отворен ден на УКИМ и Ден за кариерен развој

На 12 април (петок), Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје организира два настани „Отворен ден на УКИМ“ и „Ден за кариерен развој“.  И двата настани се организирани од Центарот за…